AKKO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Akko. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 8:10 Bezorger stond een half uur bij een verkeerd adres te hannessen. Wist duidelijk niet goed wat ie aan het doen was. Hij had me ook gewoon kunnen bellen. Raar dat ik de bezorger niet belllen kan. Geen thuisbezorgd meer voor mij.
29 mei 2024 om 22:32 Eten was veel te zout
29 mei 2024 om 18:59 Moksie en de broodjes waren leker
11 apr 2024 om 23:22 Tjauw min moksi meti besteld. Was ontzettend lekker. Echt een aanrader!!
31 mrt 2024 om 19:20 Lekker en veel!
28 mrt 2024 om 20:02 Na 2 uur op de bestelling te hebben gewacht, komt alles koud en sompig aan. Niet wat ik gewend ben van Akko. Bestel hier in ieder geval NOOIT meer
17 mrt 2024 om 20:32 Kreeg na het bestellen te horen dat het een uur zou duren uiteindelijk heeft het 2 uur geduurd, na 1 uur gebeld kreeg te horen dat akko pas na 1 uur de bestelling binnen heeft gekregen. Ik vind dit allemaal heel onprofessioneel
5 mrt 2024 om 0:31 Mijn soato was flauw en karig gevuld. Mijn broodje geroosterd kip was droog. En heb langer dan 90 minuten moeten wachten op slecht eten.
1 mrt 2024 om 15:19 Altijd snel en altijd vers! Keep it up!
11 feb 2024 om 21:30 Niet lekker. Nasi moksi speciaal besteld. Witte rijst gekregen en niks speciaals aan. Karige porties, zowel de rijst als het vlees. Jammer dat Ka-Yin niet bezorgd.. volgende keer maar een stukje lopen voor goed eten, ipv deze troep.
4 feb 2024 om 18:52 Het eten was warm zeer smaakvol echt een aanrader ,
28 jan 2024 om 16:11 Was het qachten waard